Pages

Wednesday, August 17, 2011

Wauuuuuuuuuuuu.... lagi Keroppi

Salam 1 Malaysia buat semua pembaca blog ercy....

Hari ercy nak kongsi dengan kawan2 pasal kuku pula... best kan kalau kuku kita pun dapat dilukis mcm ni... ermmmm sedihhhhhh sangat2 sebab kuku ercy x dpt nak buat mcm ni.. sebab kuku ercy x lawa... pendek ja.. dah tu mudah patah x panjang... tapi kalau pakai kuku palsu boleh ja bah... zaman skarng dah makin canggih kuku pun ada yang palsu dah.. hehehe... jom kita cuci2 mata dengan org buat kuku diorang... fuyooo lawa..... SO CUTE..... Jelosssssssssssssssssss I... huhuhu...

Gambar ni ercy dapat dari beberapa blogger so kalau nak follow kah nak masuk tengok2 tempat diorang mana ja... selain buat kuku keroppi.. mcm2 design pun ada juga... hehehe.. sebab ercy bertemakan keroppi so ambil keroppi ja lah k....

Jom baca read More untuk artikel seterusnya K????

Yoannita Keroppi Nail


Ashley Nail Keroppi



dutch-diana keroppi-nails-



thatleannekeroppi-nail-art.





2 comments:

ercy said...

Jgn tengok ja... sila komen like ke??? suka??? x suka??? hehehe...

YoannitaL said...

Oh my Goodness!I am so touched that you uploaded my nail art into your blog! I am so appreciate it and Thank YOU very much. Love you Lady!