Pages

Saturday, August 20, 2011

SEGMEN- BLOG GUA BERAT TAK?

ermmm... pertama kali ercy ikut segmen ... jom.

31 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

pertama kali? waw! lepas ni boleh lagi rajin join segmen blogger lain untuk tambah rakan blogger .. Tia tak nak komen blog ni banyak2 sebab tengok follower pun tau blog ni masih baru ..

tapi takpa , nanti tunggu apa komen rakan blogger lain ye.. Tia masuk blog ni okey je walaupun masa loading dia agak lama sikit .. happy blogging :)

My Name is Mar said...

Tak berat lah..
Ok saja..

ercy said...

TQ... ermm ialah ercy still baru.. byk lagi nak bljar kan??

H.J said...

blog ni biasa je..tak ringan tak berat..kalo buang jam tu mesti cun lagi..aha

anamizu said...

salam kenal dr cik ana dr segmen ni..
cik ana view pon ok je nih..
x berat sgt la..hehe

☀ Izzaty Hedry☀ said...

boleh lh.. bg zaty ok ja..;)
slam perkenalan..;)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

ok la..tak berat...
si katak hijau ngan epel...hhihi...

jom terjah sini http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

azie said...

blog ni x berat sgt.. :)

http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

G3-lina said...

ok.. ta berat.. tapi mcm bnyk sgt gadjet yg ta d perlukan je.. ngeee.. tapi kan.. katak2 anda sgt comell!! suka2

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

kotak bulat said...

pemint katak ye... loading agk lmbt tp still ok lagi.. :)
nk bg pendapat.. kalau bloglist tu letak scrollbox lg ok. takdelah blog ni terlalu memanjang ke bawah.

hadi said...

tak berat

Bro ahmad said...

bagi sokongan kat blogger baru..biasa blogger baru ni suka widget2 berbanding blogger dah lama dalam arena blog ni

salam kenal,

twinkeenabilah said...

Tak berat pun, Hee :)

aena jamil. said...

blog ni ringan. :D

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

ok blog kamu, cepat jak terbuka ^_^

Shaherah said...

blog ni ok.. xde pape masalah.. lagu pun xde.. ok jek.. boleh tahan.. ^_^

Ezad Skytech said...

blog ni berat sikit la..tunggu loading habis dekat seminit juga la..

entri kat laman utama tu kalau boleh letak maximum 2 entri je..kalau letak banyak2 boleh pengaruhi loading blog..hee..

p/s : byk pulak tertaip..hee~

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

macam biase entry semua keluar dgn background tapi amek mase 12 saat untuk loading abes,,

Nadzirah K. said...

blog ni x berat :)
bgs2..

eusaida_eda said...

@ ercy okeyh ajerr.. :) loding jer lmbt ckit... :)

miss lyzeer said...

blogger baru eh..hehhe, x pa2. bagi pendapat miss blog ni loading agak lambat sikit. mungkin banyak widget2 yg bergerak2..hehe. jom terjah blog miss pulak=p

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

mary ann ;) said...

ermm...belog tak berat sgt... heee ;)

eqhaZIN said...

even byk widget, tp rcnyer ok je.
cpt je loading nyer ;)

athira aziz said...

blog ni x berat sgt..;)

Princess Feyqa said...

hi lawat sini :) blog ni simple je so loading tu tak tunggu lama mane hehe jemput lawat blog feyqa :)

hira said...

bagi saya berat sikit. sidebar berat sebelah. cuba samakan ataupun buang widget yang tak berapa penting. hehe :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

miss usse said...

nice..tak berat pon..
hepy blogging..:)

rerehalim said...

tak brape nak berat tp widget tu mcm banyak sgt.kalau boleh kurang kan:)

miezah said...

taknak komen byk ..
cepat jer loading ..
tp kurg kan sikit widget yer ..
~keep it up~

ercy said...

tq kps semua yg bagi pendapat sama blog ercy ya... ercy hargai semua yg bagi pendapat... muahhhhhhh love u all...