Pages

Monday, August 22, 2011

Jom Lihat Bilik Keroppi.....................

huhuhu.... cutenya... kalau ada budak kecil agak2 kalau kamuorg nak x hiaskan bilik tido mcm ni untuk ank anda???

gambar2 ni time ercy nak cari layouts keroppi ternampak pula gambar ni so ercy kumpul n nak share dgn pembaca blog kalian.. tapi ercy tau x semua benda yg kita minat org lain juga minat kan?? apa2 pun ercy just want to sharing....

jom cuci2 mata kejap... hehehe....







huhu... cutenya di mata ercylah.. tapi ercy x kesempatan nak hias mcm ni lah... utk peralatan tulis n krata mungkin boleh lah.. huhuhu.. nak tgk koleksi ercy utk krata x?? ermmm ercy ada masa ambil gambar krata ercy lah pula.. tpi bkn skarnglah.. lepas raya.. mood raya dah ni... hehehe... slamat enjoy...

6 comments:

si cantik sally said...

nak tanye yg nombor satu tu real ke??hahah sweet

ercy said...

huhu... ercy pun x dpt jwb soalan tu betul kah x....

tabuan comot said...

sy ni minat sgt ng katun keroppi nie..tp ssah nye nk dpt kn brg2 die..tw x mna nk dpt kn brg2 keroppi nie..plzzzz

kiey Na said...

Alahaiii comelll nyerrr...geram lak tgk..agak2 mn kat mana ya mudah nk cari barang2 kerpoppi ni? Seriussss....minat y amat!

izana johari said...

Omg ! Mata dah blink2 tengok sikatak comel ni. Mana dorang borong si keroppi ni. Nak jugakkk ♡_♡

Noraliza Lyza said...

Wah cantik...oh mygod i luv katak😍😍🐸🐸