Pages

Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH



BLOG PILIHAN ERCY IALAH:
1. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/
blog ni banyak cerita pendek n suka ikut segmen
2. http://swetiepinky69.blogspot.com/
pink-pink i like simple
http://bicaramakdara.blogspot.com/
perkembangnya... ikut.... ada juga info-infonya ercy boleh blajar..
4.http://coretanharapan.blogspot.com/
 pilihan blog ercy dapat baca cerita2 hehehhe... i like u banner simple... n hijaukuning...
5. http://yanayassin.blogspot.com/
blog kemas ja simple.. x sakit mata warna pun tenang...
6.http://itudaninipelik.blogspot.com/
memang menarik entry dlm blog ni.. ercy like it..
7.http://kancil8349.blogspot.com/
blog ni ercy pernah masuk dulu tapi x follow.. ernnn hari ni terlihat join segmen AB pula... i like sb DI BAWAH BAYU... i like TWU.. hehehhe..
8.http://ninieazriena91.blogspot.com/
pink lagi... hehhehe.. memang ercy minat pink juga?? ermmm sb entry ercy suka...
9. http://beehac.blogspot.com/
ercy suka blog ni sb blog ni yg byk ajar ercy tentang ubah2 blog... hehehhe...
10.http://amyliana86.blogspot.com/
rajin post entry biar pun pendek2...
11.http://gurlgemini.blogspot.com/
blog ni pun sebab rajin dgn segmen.. mcm2 segmen ada ja...
12.http://kurasakukata.blogspot.com/
pengalaman, pengajaran. peristiwa... fakta benar tu yg pentik...

mata ercy pun dah skt.. byk btl ikut segmen ni.. ercy x sempat nak join tadi.. sb dah jam 2.30pm tapi x apalah... ada juga ercy belajar2 jugakan??? hehhehe

6 comments:

~AmyLiana86~ said...

singgah sini jugok........hihihi

el-janna said...

blog mereka mmg best^^

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

terima kasih...kancil follow kamu kembali

solomolo said...

singgah Ramadhan di sini...

ninie_azriena said...

salam kenal dari ninie..
tanks ercy sebab pilih blog pinky ninie (n_n)

Bib Abdul Hamid said...

singgah sini juga..