Pages

Sunday, October 23, 2011

"CINTA SIBER OH"

Salam.. hari ni ercy rajin buka blog pada hujung minggu pula.. ha3 so tergerak nak join segmen ni pula.. mula2 nampak tajuk ni.. x prasan pula segmen ingatkan entry maklumat nak sampaikan ja.. hairan juga npa ramai ada dlm blog blogger tajuk ni.... rupa2nya segmen pula... ha3..

Cinta Siber Oh


ercy coret simple ja k...

kebaikan..

1. indah pada bahsa,
2. enjoy semasa chating
3. rajin nak on9.. jimat juga sebab bayaran bulanan
4. semuanya cantik sahaja sebab nampak gambar boleh edit mah...
5. kalau bertuah cinta siber menjadi kenyataan (suami/isteri) lagi indah masa bercinta setelah berkahwin...

Keburukan
1. mudah ditipu.. (silap2 laki@isteri org pula)
2. Awas Poket Duit (silap2 nak duit ja... biarpun sekadar topup)
3. hilang kawalan... (on9 ja keja x buat...mabuk cinta)
4. terperangkap dengan janji2 manis (hilang kwn yg sedia ada)
5. kejujuran dan keikhlasan tidak boleh dinilai melalui kata2

sekian dari ercy... just pendapat k....

7 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hai ercy....eh, awk minat keroppi ek? mcm kawan saya, gila keroppi..ni blog dia..

suhasimplelife.blogspot.com..hehe

aida4eva said...

rasanya mcm byk buruk dr baiknya kot..

pandangan masing2...no offense :)

http://aida4eva.blogspot.com

Yumida said...

sbg org terdekat..if kwn2 kita ade tanda2 begini...jalanlah tanggungjwb kita dlm menasihati mereka

follower ke 52

BiQa HatmiN said...

sudah lah cinta siber kadang2 membawa byk sgt keburukannya... berjaga2 jer lah ye...

safwanmahzin said...

jangan main2 dengan cinta siber banyak yang bahaya..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

fuuyooh said...

Salam kenal..dtg dr blog abg ben..hihi

Kenali saya :)

ercy said...

Cik Duyung:tq... ercy singgah blognya k...